برگزاری پنجاه و هشتمین جلسه شورای مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه

برگزاری پنجاه و هشتمین جلسه شورای مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه

پنجاه و هشتمین جلسه شورای مرکز رشد دانشگاه روز شنبه به تاریخ  1400/6/13 در دفتر معاونت پژوهشی دانشگاه برگزار شد. این جلسه به ریاست دکتر موسی فرهادی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و اعضای محترم شورا، آقایان دکتر محسن جهانشاهی، دکتر مجید عباسی، دکتر روزبه شفقت، دکتر محمدمهدی پایدار، دکتر احمد آل احمد، دکتر حمید مشرقی و سرکار خانم خدیجه پوستی، کارشناس مرکز رشد تشکیل شد.

در این جلسه، به درخواست دکتر مشرقی مدیریت مرکز رشد و دبیر شورا مقرر شد اساس‌نامه و آیین‌­نامه­‌های مرکز رشد (پذیرش، حمایت مالی، بین‌­الملل و ...) با توجه به نیازهای جدید شرکت­‌های فعال در حوزه فناوری و نیز توسعه فعالیت‌­های مراکز رشد و پارک‌­های علم و فناوری مشابه مورد بازبینی قرار گیرد و برای بررسی شورا جهت تصویب نهایی در هیئت‌رئیسه دانشگاه و هیئت‌امنا آماده گردند.

هم­چنین درخواست تسهیلات شرکت آمار گستران همراه و شرکت رویان صنعت طبرستان از محل تسهیلات دوره رشد سالیانه برای سال 1400 بررسی و مورد موافقت قرار گرفت. سپس درخواست شرکت "ایده مهر نخست البرز" در خصوص راه‌­اندازی پلتفرم خریدوفروش آنلاین محصولات کشاورزی توسط مهندس دانیال حسینی مدیر اجرایی شرکت ارائه‌ شده و موردبررسی قرار گرفت. مقرر شد پس از تطبیق با اساسنامه مرکز رشد و مزایا و معایب نتایج برای بررسی در جلسه آتی شورا ارائه گردد.

هم­چنین دستور کار جلسه مربوط به گزارش پیشرفت کار راه‌­اندازی مرکز نوآوری دانشگاه، به علت اتمام زمان جلسه به جلسه بعدی موکول شد.