کارگاه آموزشی آشنایی با فرآیندهای دانش‌بنیان برگزار شد

کارگاه آموزشی «آشنایی با فرایندهای دانش‌بنیان» برگزار شد.
کارگاه آموزشی آشنایی با فرآیندهای دانش‌بنیان برگزار شد

مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با همکاری شرکت بازارگاه مجازی هورا اندیش کارگاه آموزشی «آشنایی با فرایندهای دانش‌بنیان را برگزار کرد. این دوره کوتاه‌مدت توسط مهندس غزاله نتاج، کارگزار میز خدمت به شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در پارک علم و فناوری مازندران باهدف ارتقا سطح علمی و فنی مدیران عامل شرکت‌ها و هسته‌های فناور مستقر در مرکز رشد برگزار شد که شرکت‌کنندگان با مباحث معرفی مزایای داشتن شرکت های دانش بنیان، معیار دانش بنیانی، انواع شرکت‌های دانش‌بنیان، فرایند ارزیابی شرکت‌های متقاضی و بررسی انواع حمایت‌ها و تسهیلات ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان آشنا شدند.
لازم به ذکر است این کارگاه در تاریخ ۲۹ شهریور ماه ۱۴۰۱ به مدت ۲ ساعت به‌صورت حضوری در سالن اجتماعات جنب دفتر ریاست برگزار شد.