مسئول راه‌اندازی پردیس علم و فناوری دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، طی حکمی از سوی دکتر بهرام عزیزالله گنجی رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، دکتر حمید مشرقی عضو هیئت‌علمی دانشکده مهندسی مواد و صنایع و مدیر مرکز رشد فناوری دانشگاه به عنوان مسئول راه‌اندازی پردیس علم و فناوری دانشگاه منصوب شد.
مسئول راه‌اندازی پردیس علم و فناوری دانشگاه منصوب شد.

در متن حکم چنین آمده است:

نظر به تعهد و تجارب ارزنده و هم­چنین جایگاه حقوقی جنابعالی به عنوان مدیریت مرکز رشد و پیرو دریافت موافقت اولیه ایجاد پردیس علم و فناوری دانشگاه به شماره ۱۲۷۱۵۸ مورخ ۱۴۰۱/۰۵/۲۲ از سوی معاونت محترم فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به عنوان مسئول راه‌اندازی پردیس علم و فناوری دانشگاه با همکاری پارک علم و فناوری مازندران منصوب می‌­شوید.

انتظار می­‌رود با اتکا به عنایات خداوند متعال و بهره ­مندی از ظرفیت­‌های بالقوه و بالفعل دانشگاه در حوزه فناوری، نسبت به حسن انجام وظایف محوله و پیگیری مأموریت مورد نظر اهتمام ورزیده و با برنامه‌­ریزی صحیح و تعامل مناسب با حوزه مورد نظر در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پارک علم و فناوری و حوزه ‌های مرتبط در دانشگاه، زمینه رشد و گسترش شرکت­‌های فناور و دانش ‌بنیان دانشگاه و توسعه زیست­ بوم فناوری و نوآوری دانشگاه را بیش از پیش فراهم آورید.