انتصاب دکتر محسن جهانشاهی به سمت به سمت "مشاور رئیس سازمان تات و سرپرست پارک ملی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی کشور"

به گزارش روابط عمومی، دکتر محسن جهانشاهی عضو هیئت‌علمی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، از سوی سید مجتبی خیام نکویی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، به سمت مشاور رئیس سازمان تات و سرپرست پارک ملی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی کشور منصوب شد.

شایان ذکر است پارک ملی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی کشور دارای هیئت‌امنای مستقل با عضویت وزیر جهاد کشاورزی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و دیگر اعضای موثر در سطح ملی است و مطابق با اساس‌نامه این پارک، بالغ بر ۲۰ هزار هکتار اراضی مراکز تحقیقاتی در سطح ۳۱ استان به‌صورت پردیس و دهکده‌های فناوری و مزارع نوآوری در اختیار پارک مرکزی برای استقرار شرکت‌های دانش بنیان قرار خواهد گرفت.

همچنین سازمان مؤسس پارک دارای ۲۱ موسسه تحقیقاتی ملی شامل پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، مؤسسه سرم‌سازی واکسن رازی و دیگر مؤسسات ملی بوده و نیز بیش از ۳۶ مرکز تحقیقاتی استانی و ۳۱۴ ایستگاه تحقیقاتی در سراسر کشور ذیل سازمان تات با بیش از ۲ هزار هیئت‌علمی فعالیت می‌نمایند.

از جمله سوابق مدیریتی دکتر محسن جهانشاهی می‌توان به دبیری شورای ملی ایمنی زیستی کشور با حکم معاون اول رئیس‌جمهور، مدیر کل فناوری‌های نوین سازمان حفاظت محیط زیست کشور، نماینده ایران در پروتکل بین‌المللی کارتاهینا (الحاقی به کنوانسیون تنوع زیستی سازمان ملل)، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور، مدیر مرکز قطب علمی فناوری نانو در آب کشور، رئیس بنیاد ملی نخبگان استان مازندران، رئیس شورای راهبردی مراکز رشد جامع مهارتی کشور و ... اشاره نمود.

مرکز رشد دانشگاه، این انتصاب شایسته را به دکتر جهانشاهی و خانواده فناور، نوآور و خلاق دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل تبریک می‌گوید.