تمدید مهلت ثبت‌نام در جشنواره بینوکاپ ۱۴۰۱

به اطلاع می‌رساند نظر به استقبال شرکت‌کنندگان و تماس‌های مکرر با دبیرخانه جشنواره، مهلت ثبت‌نام در جشنواره بینوکاپ ۱۴۰۱ تا تاریخ ۲۵ بهمن‌ ماه تمدید شد.
تمدید مهلت ثبت‌نام در جشنواره بینوکاپ ۱۴۰۱

به اطلاع می‌رساند نظر به استقبال شرکت‌کنندگان و تماس‌های مکرر با دبیرخانه جشنواره، مهلت ثبت‌نام در جشنواره تا تاریخ ۲۵ بهمن‌ ماه تمدید شد.

"جشنواره نوآوری و کسب‌و‌کار نوشیروانی (بینوکاپ)" جشنواره‌­ای است که با هدف توسعه زیست‌بوم کسب‌وکار و نوآوری دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار می‌­گردد. این جشنواره به دنبال شبکه‌­سازی در سطح استانی و ملی و نیز کمک به رشد هسته‌ها و کسب‌وکارهای فناورانه و نوآورانه است. دانشجویان، اعضای هیئت‌علمی، ایده‌پردازان، نوآوران، شرکت‌های نوپا و فناور می‌توانند با ارائه ایده‌ یا طرح کسب و کار در چارچوب معرفی‌شده در سایت جشنواره، در این رویداد شرکت نمایند و در صورت پذیرش اولیه از مزایای زیر بهره‌مند شوند:

• دریافت نظرات داوران تخصصی پس از ارسال ایده
  • امکان ثبت‌نام رایگان در جشنواره در صورت انتخاب ایده یا طرح کسب‌وکار
  • مجموعه کارگاه­‌های آموزشی بینا
  • رویداد مشارکتی با مربیان و سرمایه­‌گذاران (بینولانژ)
  • شرکت در رویداد نهایی بینوپیچ و شبکه‌­سازی با مدیران و سرمایه‌­گذاران
  • دریافت گواهی شرکت در جشنواره
  • دریافت جوایز نفیس در صورت انتخاب در مرحله نهایی

آغاز فرآیند دریافت ایده‌­ها یا طرح‌­های کسب‌وکار از ۱۵ دی­ ماه بود که تا تاریخ ۲۵ بهمن­ ماه ۱۴۰۱ تمدید شده است. علاقه‌مندان جهت اطلاع از نحوه ثبت‌نام، ثبت ایده یا طرح کسب‌وکار می‌توانند به سایت جشنواره به آدرس اینترنتی www.Binnocup.nit.ac.ir مراجعه نمایند.

تاریخ برگزاری: ۱ الی ۳ اسفند ماه ۱۴۰۱

محل برگزاری: دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل