تمدید مجوز فعالیت مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل تا سال ۱۴۰۲

۲۲ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۴ کد : ۷۷۱ اخبار
کمیسیون فناوری و نوآوری شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی در جلسه مورخ ۱۴۰۰/۱۲/۹، با تمدید مجوز فعالیت مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برای مدت سه سال موافقت به عمل آورد.

گفتنی است مجوز مراکز رشد و نوآوری تحت پوشش وزارت عتف مطابق با گزارش عملکرد ارسالی سالانه این مراکز مورد بررسی قرار می‌­گیرد. از این رو تمدید فعالیت مرکز رشد دانشگاه بر مبنای فعالیت­‌های این مرکز در سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰، منجر به تمدید مجوز سه ساله این مرکز با بررسی­‌های کمیسیون فناوری و نوآوری شورای گسترش و برنامه‌­ریزی آموزش عالی شده و طی نامه معاون محترم فناوری و نوآوری وزارت عتف به عنوان دبیر کمیسیون مربوطه به ریاست محترم دانشگاه ابلاغ شده است.
روابط عمومی دانشگاه کسب این موفقیت را به مسئولین هسته­‌های فناور و مدیران عامل شرکت‌های مستقر در مرکز رشد و نیز مدیریت و کارشناسان مرکز رشد دانشگاه تبریک عرض می­‌کند. امید است با حمایت و پشتیانی مسئولین دانشگاه در راستای تحقق شعار سال "تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال آفرین"، شاهد رشد و گسترش فعالیت‌­ها و زیرساخت­‌های مرکز رشد و زیست‌­بوم فناوری و نوآوری دانشگاه باشیم.