جلسه مدیریت مرکز رشد با واحدهای فناور و شرکت‌های مستقر در ساختمان مرکز رشد دانشگاه

روز یکشنبه ۱۴۰۱/۳/۸، اولین جلسه هماهنگی سال ۱۴۰۱ میان مدیران عامل شرکت‌ها و مسئولین محترم هسته‌های فناور مستقر در ساختمان مرکز رشد فناوری و مدیریت و کارشناسان مرکز رشد دانشگاه برگزار شد. در ابتدای جلسه، دکتر مشرقی، مدیریت مرکز رشد، ضمن اشاره به اهمیت فعالیت شرکت‌های فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه و پیگیری وظایف دانشگاه در چارچوب شعار سال مبتنی بر "تولید؛ اشتغال‌­آفرین و دانش‌­بنیان"، از همکاری و همیاری شرکت‌های فناور در پیشبرد اهداف مرکز رشد تشکر کردند. در ادامه ضمن اشاره به کاستی­‌های موجود دانشگاه در حوزه تأمین فضای فیزیکی و تأمین مالی طرح‌های تجاری­‌سازی، از مدیران واحدهای فناور خواسته شد تا مسائل و مشکلات خود و طرح‌های پیشنهادی را برای بهبود فضای کاری ساختمان مرکز رشد بیان نمایند. در ادامه صحبت‌ها ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت‌ها و پیشنهادات شرکت‌ها، دکتر مشرقی به ارائه برنامه­‌های کوتاه­‌مدت و بلندمدت مجموعه مرکز رشد و دانشگاه در راستای توسعه زیست‌­بوم فناوری و نوآوری دانشگاه نمودند. هم­چنین مقرر شد نتایج جلسه در اولین جلسه شورای رشد دانشگاه بررسی شده و با تأیید شورا در تعامل با دفتر فنی و معاونت مالی و اداری دانشگاه، اجرایی گردد. در انتها با اتفاق نظر حاضرین جناب آقای مهندس رنگین‌کمان، از طرف شرکت رویان صنعت طبرستان به عنوان نماینده واحدهای مستقر در ساختمان مرکز رشد فناوری جهت ارتباط بهتر و تسریع در روند انجام امور مربوط به شرکت‌ها انتخاب شدند.