برگزاری رویداد استارتاپ تریگر مشترک بانک رفاه کارگران و دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران

۱۶ مهر ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۸ کد : ۱۲۱۴ رویدادها

مرکز نوآوری بانکداری نوین بانک رفاه اقدام به برگزاری رویدادی با موضوع و نام "استارتاپ تریگر مشترک دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران - رفاتک ۱۴۰۱" در تاریخ ۵ الی ۶ آذر ماه سال جاری در دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران می‌نماید. از آن‌جایی‌که تقویت و تعمیق حضور صاحب‌نظران در این رویداد موجب موفقیت در نیل به اهداف مورد نظر و کمک به توسعه‌ی علمی و صنعتی کشور می‌باشد، لذا بدین‌وسیله جهت برگزاری با شکوه‌تر و کسب نتایج ارزشمند که با هدف شتاب‌دهی و جذب تیم‌های استارتاپی انجام می‌شود از علاقه‌مندان دعوت به عمل می‌آید.
جهت شرکت در این رویداد فایل پیوست (کلیک کنید) مربوط به فرم معرفی ایده در رویداد استارتاپ تریگر رفاه تک ۱۴۰۱ را به آدرس اینترنتی refatech.manager@gmail.com ارسال و یا در صفحه اینترنتی (کلیک کنید) بارگزاری نمایید.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس اینترنتی refatech.ir مراجعه نمایند.